O NAMA

Studio A&D je biro posvećen arhitekturi i dizajnu, koji su 2017. godine osnovali Danilo Grahovac, i koji predstavlja nastavak rada GHVC studia. Naše poslovanje se proteže kroz različite skale i sektore u Srbiji, kao i regionu, a naši klijenti sežu od javnih institucija do privatnih lica. Naš tim poseduje veliko znanje i iskustvo iz zakona, propisa i tehničkih standarda iz oblasti planiranja, projektovanja i izgradnje, kako nacionalnih tako i EU propisa.

Bez obzira da li projektujemo novi objekat ili vršimo adaptaciju / rekonstrukciju / dogradnju postojećeg, cilj nam je da svaki od naših projekata:

- ispuni potrebe svakog korisnika na način koji je pragmatičan i efikasan;
- podržava održivost i odgovornost prema životnoj sredini;
- odgovori na budžetske okvire i zadate rokove.

Trenutno smo uključeni u brojne projekte javne namene: obrazovne, zdravstvene i ustanove socijalne zaštite. Iako su objekati javnog sektora naša najveća strast, sa istim entuzijazmom i profesionalnošću pristupamamo svim projektima, bez obzira na njihov program i razmeru.

Kao mlad, profesionalan, strastven i posvećen tim arhitekata i dizajnera, izgradili smo svoju praksu reagujući na potrebe i brige naših klijenata, a naš uspeh je u direktnoj vezi sa značajem koji stavljamo na njihove jedinstvene ciljeve.

NAŠ TIM

  • Danilo Grahovac, partner
  • Marija Timotić, sekretar
  • Jovanka Gojković, senior arhitekta
  • Andreja Milanović, arhitekta
  • Jelena Mojićević, arhitekta
  • Vasilija Jović, arhitekta

KLIJENTI

Opšta bolnica Subotica, Opština Priboj, Opština Petrovac na Mlavi, AstraZeneca.

PREUZIMANJA

BLISKI SARADNICI

GHVC Studio, Kapa Projekt, Krip Inženjering, Ag Institut, Djordje Bajilo Architects, Bureau Cube, Arhibet, Almaks, Asmec, BioPlus.

partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner

TEHNIČKA DOKUMENTACIJA