Top

   

                O NAMA

THE LEGACY

ŠTA NAS RAZLIKUJE OD KONKURENCIJE

Studio A&D je biro posvećen arhitekturi i dizajnu, koji je 2017. godine osnovao Danilo Grahovac, i koji predstavlja nastavak rada GHVC studia. Poslovanje studia se proteže kroz različite skale i sektore u Srbiji, kao i regionu, a klijenti sežu od javnih institucija do privatnih lica.

SADA tim poseduje veliko znanje i iskustvo iz zakona, propisa i tehničkih standarda iz oblasti planiranja, projektovanja i izgradnje, kako nacionalnih tako i EU propisa.

 

Bez obzira da li se projektuju novi objekti ili se vrši adaptacija / rekonstrukcija / dogradnja postojećeg, cilj SADA tima je da svaki od tih projekata:

– ispuni potrebe svakog korisnika na način koji je pragmatičan i efikasan;

– podržava održivost i odgovornost prema životnoj sredini;

– odgovori na budžetske okvire i zadate rokove.

 

SADA tim je uključen u brojne projekte javne namene: obrazovne, zdravstvene i ustanove socijalne zaštite. Iako su objekti javnog sektora njihova najveća strast, sa istim entuzijazmom i profesionalnošću  pristupaju svim projektima, bez obzira na njihov program i razmeru.

 

Kao mlad, profesionalan, strastven i posvećen tim arhitekata i dizajnera, izgradili su svoju praksu reagujući na potrebe i brige svih svojih klijenata, a njihov uspeh je u direktnoj vezi sa značajem koji stavljaju na njihove jedinstvene ciljeve.

NAŠI PARTNERI