Top

SADA tim

Nakon dve osvojene nagrade u 2022. godini – Big See Award i priznanja na 44. Salonu Arhitekture, ponosni smo što možemo da vas obavestimo da je SADA tim osvojio još jednu nagradu projekat osnovne škole “Vera Miščević” u Belegišu. Ovoga puta u pitanju je prestižna internacionalna nagrada Iconic Awards 2023 : Innovative Architecture, u okviru kategoriji Public/Culture/Education. Ovu nagradu svake godine organizuje German Design Council, sa ciljem prepoznavanja trendova i inovativnih ideja u arhitekturi.

Kako smo do sada više puta pisali o ovom projektu, želimo da istaknemo zahvalnost prema našem timu koji je stvorio atmosferu u kojoj je bilo moguće raditi na ovom projektu – posvećeno, temeljno i sa uživanjem. Duboko verujemo da je to jedini put do objekata koji pomeraju granice.

Ljubav i entuzijazam su oduvek bili neophodni pokretači u našoj profesiji, a glavna nagrada su uvek bili zadovoljni korisnici. Uživamo u projektovanju prostora za decu, kao i u izazovima koje nose projekti u specifičnim kontekstima, i izuzeno nas raduje što je to prepoznato i u stručnim krugovima. Ponosni smo što se naš projekat istakao po svojoj inovativnosti i kvalitetu dizajna u okviru internacionalne konkurencije.